Vilitra 60mg

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vilitra bevat 60 mg vardenafil en komt per strip met 10 erectiepillen.
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 10 € 17,99 Bestellen
2 20 € 16,99 Bestellen
3 30 € 15,99 Bestellen
5 50 € 14,99 Bestellen
7 70 € 13,99 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes
Vilitra 60mg erectiepillen

Vilitra 60mg kopen

Vilitra bevat 60 mg vardenafil, dezelfde stof die het bekende Levitra tot een succes heeft gemaakt. Vilitra is echter een generiek geneesmiddel, wat betekent dat u pillen koopt met dezelfde werking als Levitra maar voor een veel lagere prijs!

Vardenafil

De werking van Vilitra lijkt op die van erectiepillen met sildenafil zoals Kamagra maar er zijn ook een paar verschillen. Een van de voordelen die gebruikers noemen is dat vardenafil wat sneller werkt. Klanten van Kamagrashop laten ons weten dat ze al na 25 minuten effect merken. Ook lijkt het erop dat vardenafil minder bijwerkingen heeft en langer effectief is. Zo heeft Kamagra bijvoorbeeld een werkingsduur van zo'n 4 uur terwijl u met Vilitra gemiddeld 5 uur lang een volle erectie kunt krijgen. Vilitra is dus een prima alternatief voor mannen die iets anders willen proberen of voor mannen waarbij Kamagra niet het gewenste effect heeft.

Pillen werken snel

Vilitra is een fantastisch erectiemiddel om uw seksleven op te peppen. De vardenafil pillen werken snel en zijn langdurig effectief zodat u urenlang een erectie kunt krijgen op het moment dat het nodig is. U kunt Vilitra dagelijks innemen als u elke dag wilt kunnen presteren, of u neemt een half uur voor de seks een pil voor een harde erectie. Bestellen van Vilitra 60mg doet u natuurlijk bij Kamagra-specialist.com, dé webshop van Nederland voor erectiepillen.

 


Extra informatie

Bonus Nee
verpakking strips
Top Seller Nee

Vragen of opmerkingen ?

[email protected]

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!