Kamagra Duo aanbieding

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Ontvang 4 kamagra 100mg pillen en 4 super kamagra 160mg pillen.
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 8 € 19,99 Bestellen
2 16 € 19,49 Bestellen
3 24 € 18,99 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Kamagra duo aanbieding

Maak kennis met beide kamagra erectiepillen en ontdek welke het beste bij jouw past. De Kamagra 100mg is een van de beste erectiepillen op dit moment verkrijgbaar. Naast een kamagra 100mg strip met 4 erectiepillen ga je ook een super kamagra 160mg strip ontvangen (4 pillen). De Super kamagra is gemaakt van sildenafil citraat in combinatie met dapoxetine. Heb je last van een erectiestoornis? Nog geen oplossing gevonden? Bestel direct het kamagra duo aanbieding pakket voor slechts 19.99 euro. 

Wat is Kamagra 100?

Kamagra 100mg is gemaakt van 100mg sildenafil citraat. De werkzame stof sildenafil zorgt voor het ontspannen van de spieren rondom de penis. Zodra je opgewonden raakt gaat bloed richting de penis stromen en krijg je een erectie. In Nederland is iedereen die last heeft van een ‘erectieprobleem’ wel eens in aanraking gekomen met kamagra. De meeste klanten van ons hebben geen behoefte aan andere erectiemiddelen omdat kamagra 100mg voldoet aan alle wensen. Je gaat in onze aanbieding 1 strip ontvangen met 4 kamagra pillen.

Super kamagra 160mg

Super kamagra 160mg is gemaakt van 100mg sildenafil en 60mg dapoxetine. Het middel sildenafil zorgt voor een harde erectie wanneer je opgewonen raakt en dapoxetine zorgt ervoor dat je niet ‘te vroeg’ gaat klaarkomen (vroegtijdige ejaculatie). De ideale mix voor de meeste mannen in Nederland. In een strip super kamagra ga je 4 pillen ontvangen. 


Extra informatie

Bonus Nee
verpakking strips
Top Seller Nee

Vragen of opmerkingen ?

[email protected]

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!