Cenforce 200 en Vidalista 80

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Ontvang cenforce 200mg (10 pillen) en vidalista 80mg (10 pillen) voor slechs 29.95 euro bij kamagra-specialist.com.
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 20 € 29,95 Bestellen
2 40 € 29,49 Bestellen
3 60 € 28,99 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Cenforce 200 en Vidalista 80

Zoek jij naar een krachtige oplossing? Met Cenforce 200mg sildenafil en Vidalista 80mg tadalafil ben je zo goed als verzekerd van een erectie. Cenforce 200 heeft als werkende stof sildenafil citraat en heeft het maximaal toegestaande hoeveel per pil namelijk 200mg. Vidalista heeft tadalafil als werkzame stof en bevat 80mg per erectiepil. Beide producten zijn de ‘sterkste erectiepillen’ in haar soort. Wij hebben deze twee gecombineerd in dit pakket. Je gaat in totaal 20 erectiepillen ontvangen.

Waarom Cenforce 200mg?

Cenforce 200mg is een de krachtigste erectiepil met sildenafil op de markt. Mannen die moeite hebben met het krijgen van een harde penis met de reguliere ‘kamagra pillen’ zouden kunnen gaan testen met cenforce. Dit middel is verkrijgbaar in de 100mg, 150mg en 200mg variant. Cenforce erectiepillen zijn 100% veilig en bieden een oplossing voor jouw erectieprobleem. Sildenafil zorgt ervoor dat het bloed beter kan stromen naar de penis en hierdoor een erectie krijgt wanneer je opgewonden raakt. 

Krachtige vidalista 80mg

Vidalista 80mg is een erectiepil met het bekende ‘tadalafil’ als wekende stof. Naast dat je een keiharde erectie zult krijgen is tadalafil ook veel langer actief dan sildenafil. Tadalafil vidalista 80mg blijft tot zeker 36 uur actief in het lichaam. Gedurende deze tijd kun je zonder problemen een erectie krijgen wanneer je opgewonen raakt. Ideaal om jouw seksleven ook een nieuw leven in te blazen!


Extra informatie

Bonus Nee
verpakking strips
Top Seller Nee

Vragen of opmerkingen ?

[email protected]

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!