Heeft u nog productvragen?

[email protected]

Categorieƫn

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Welkom bij Kamagra-Specialist.com. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die worden aangeboden via onze webshop. Door gebruik te maken van onze website en het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze daarom zorgvuldig door voordat je een aankoop doet.

2. Leeftijdsbeperking

Onze producten zijn uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Door het plaatsen van een bestelling verklaar je dat je ten minste 18 jaar oud bent. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt en onze producten op een legale en verstandige manier gebruikt.

3. Bestellingen

Wanneer je een bestelling plaatst bij Kamagra-Specialist.com, bevestig je dat alle verstrekte informatie nauwkeurig, actueel en volledig is. We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren indien we vermoeden dat er sprake is van onjuiste of misleidende informatie.

4. Betaling

Alle prijzen zijn vermeld in Euro (EUR) en zijn inclusief btw, tenzij anders aangegeven. Betalingen worden veilig verwerkt via de aangeboden betaalmethoden tijdens het bestelproces. Bestellingen worden pas verzonden na ontvangst van de volledige betaling.

5. Verzending en Levering

Raadpleeg onze Verzendinformatie-pagina voor gedetailleerde informatie over verzending en levertijden. We streven ernaar om bestellingen snel en discreet te verwerken en te leveren. Kamagra-Specialist.com is niet verantwoordelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door externe partijen zoals PostNL.

6. Privacybeleid

We hechten veel waarde aan jouw privacy. Ons Privacybeleid beschrijft hoe we jouw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons Privacybeleid.

7. Retourbeleid

Het retourneren van jouw bestelling is NIET mogelijk. Neem bij problemen altijd contact op met de klantenservice.

8. Auteursrechten en Intellectueel Eigendom

De inhoud van onze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om materiaal van onze website te kopiĆ«ren, reproduceren, distribueren of gebruiken zonder onze schriftelijke toestemming.

9. Wijzigingen

Kamagra-Specialist.com behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Controleer regelmatig of er updates zijn. Het gebruik van de website na eventuele wijzigingen houdt in dat je akkoord gaat met de gewijzigde voorwaarden.

10. Contact

Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je contact opnemen met onze klantenservice via info @ kamagra-specialist.com

Door gebruik te maken van Kamagra-Specialist.com stem je in met deze Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid. We danken je voor je vertrouwen in ons en wensen je een prettige winkelervaring toe.

Scroll to Top